Go Back   Akvaristika > Blogs

Old

Botije, Montiljo

Posted 08-05-10 at 02:06 by coa.

...običan martovski dan, beše dosta posla u to vreme, naravno i stresa, kako to ide obično. Svratio Montiljo u radnju, znam čovek živi blizu, pa da mu pomognem sa prevozom kamenja koje je pokupovao, da ne tegli.
Ulaskom u Montiljove ''odaje'', kreće ova priča i moje interesovanje za slikarstvo.

Iako me je čekalo dosta obaveza, pristajem da ostanem na kafi. Zadržala me atmosfera i ambijent u kome živi i stvara umetnik. U trenutku sam osetio mir, osećaj koji me baš...
coa.'s Avatar
Senior Member
Posted in Uncategorized
Views 211 Comments 0 coa. is offline Edit Tags
Old

Teli su da mi strpaju evre u đepove

Posted 10-02-10 at 02:55 by coa.

I tako ti kažem, sve sam uzbuđen od dobročinitelja, pa sam u velikom uzbuđenju uzvratio pismo:

Ovim dokumentom Vas sa još izuzetnijim zadovoljstvom obaveštavam da ste upravo Vi odabrani, čak i nagrađeni Velikom nagradom u vidu ovog povratnog...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	hiljadee.jpg
Views:	301
Size:	32.1 KB
ID:	3   Click image for larger version

Name:	nagradeee.jpg
Views:	291
Size:	36.8 KB
ID:	4  
coa.'s Avatar
Senior Member
Posted in Uncategorized
Views 798 Comments 4 coa. is offline Edit Tags
Old

Dobro-i-od-šlica

Posted 10-11-09 at 03:58 by coa.

Ovo je replika na nepristojnosti koje susrećem već duže vreme na forumu ovom ili onom. Pogotovo se to odnosi na prvi kontakt sa novim članovima, a neki su mi u poverenju rekli da su zabezeknuti.

Za to okrivljujem sve one koji novim članovima napišu: ''Dobrodošlica'', jer je to zapravo nastalo od ''Dobro-do-šlica'', što je opet nastalo od onog što je uobičajenije među mlađim svetom ''Dobro-do-jaja''. Kako nema značajne visinske razlike, stvar je potpuno jasna,...
coa.'s Avatar
Senior Member
Posted in Uncategorized
Views 1252 Comments 4 coa. is offline Edit Tags
Old

Ti propadaš

Posted 02-11-09 at 02:18 by coa.

Još malo vremena za gubljenje, ako ste se zeznuli prošli put to znači da ćete i ovaj
Ovaj put neću biti dvosmislen, biću šestosmislen kao šestar.

Pa tako neke stvari uvesele čoveka, kao npr. spot za pesmu Ti propadaš u režiji Konstriktor Boinog prijatelja. Inače po jednoj želji za ispunjavanje ja sam od pre neki dan Konstriktor Boa, dakle NE zovem se više Coa, i to ću čim pre da sredim u ličnoj karti. Ova je ionako dotrajala od čišćenja algi...
coa.'s Avatar
Senior Member
Posted in Uncategorized
Views 906 Comments 1 coa. is offline Edit Tags
Old

Blogerska je sreca pregolema :)

Posted 24-10-09 at 23:24 by coa.

E bas ti hvala druže boBANe što si otvorio ovo mesto. Želim ti da se što pre pokaješ zbog toga Valjda si računao na moju retardiranost kada si smislio sve ovo ?

Daj odmah da kažem ozbiljnim ljudima koji bi ovde došli da izgube svoje vreme i procitaju koju pametnu, da toga nema, barem ne namerno, svaka podudarnost mog pisanja sa dogadjajem ili idejom koja u realnom životu ima smisla ili bilo kakvu korisnost je potpuno slučajna.

Dakle ne...
coa.'s Avatar
Senior Member
Posted in Uncategorized
Views 979 Comments 3 coa. is offline Edit Tags

All times are GMT +2. The time now is 04:28.

vBulletin style developed by Transverse Styles