|
|||||||
| Terarijumi i teraristička oprema Izrada terarijuma , njihova namena i oblici , tehnička, dekorativna oprema i sve ostalo vezano za veštačke uslove i uredjenje |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Koji filter za kornjace???
Treba uskoro da uzmem akvarijum 140*60*60 za dve crvenouhe kornjace. Razmisljao sam o kupovini kanistar filtera ali pitanje koji i kog kapaciteta. Ako moze nekio predlog. Hvala...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Na slici pise za akvarijum do 150l, ovaj moj ce imati 500, do duse nece biti pun zato sto su kornjace u pitanju, ali bice sigurno oko 300l vode. Nije mali filter? I gde kod nas u Srbiji imaju da se nabave?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ako pravis terrarijum 140x60x60 najmanje jedna trecina pripada kopnenom delu koji se pregradjuje u terarijumu. Ostatak koji ce biti pod vodom on nece biti pun do vrha, vec najvise do polovine visine terarijuma, sto znaci vodeni deo zahvata maksimum 150 litara.
Ovakvim razmisljanjem sam dosao do zakljucka da bi ti odgovarao bas takav filter na slici. Za nabavku EHEIM proizvoda po nekim realnim cenama, moras preci granicu , npr. najblize do Segedina. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Aha... A jel to dovoljan akvarijum i jel ima dosta vode za dve kornjace
I jos jedno pitanje jel bi bilo OK da ga punim vodom a da napravim ostrvo za kornjace ili ovo sto si ti opisao |
![]() |
![]() |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|