Crystal Shrimp

Diskusije u temi 'Slatkovodna akvaristika' započete od coa., 18 Mart 2012.

1. coa. Member

Ove zokice su prava napast. Zamislite da ste Tetra ProVegetable. Bili biste pojedeni obojica. :)

2. boban Osnivača sajta

Gde nađe mene da nudiš tim beštijama o_O

Lepi su ti Red Bee ili Crystal račići i lepo je videti da su raspoloživi akvaristima.
    Šteta što nemaš i nekog regilarnpg Bee raka jer su i oni bas lepi.

Ps. Malo sam korigovao naziv teme tek da nam bude lakše i lepše :)
  3. coa. Member

Druze boBANe koja je to regularna Bee zokica ? Kako to kod vas ide, ovde mi gledamo neke S, SS, SSS i SSSS klase, kako ih vi klasifikujete ? Sta vi tamo imate u ponudi i koliko su popularne ? Bas me zanima zainteresovanost novozelandskih ljudi za ove zokice.
    Cisto u dva tri reda, da nam bude teze i ruznije :)
  4. boban Osnivača sajta

5. coa. Member

Cek bre, sta je tu zabranjeno, prodaja kozica ? Zasta ti prete 5 godina zatvorom i kaznom do 100 000 $ ?
    Auuu, 'de si ti nasao da bezis iz Srbije :)
  6. MArkisha Super Moderator

Ako sam ja dobro razumeo na NZ su se dobrano opekli sa nekim vrstama koje su iz Evrope i drugih kontinenata naselile na NZ i uzrokovale unistavanje ekosistema i balansa medju vrstama koje tu obitavaju.Cak i istrebljenje necega cega ima samo na NZ.Verovatno inspekcija koja kontrolise uvoz je markirala ove kozice kao nesto nepodobno i nesto sto bi se lako adaptiralo i ugrozilo neke zivuljke koje vec tamo zive.
  7. boban Osnivača sajta

Ovde ima kozica po potocima koje su zasticene. Inace bilo sta sto ima i minimalne sanse da se nastani zabranjuje se za uvoz.
  8. coa. Member

Zato mene nema sanse da puste na Novi Zeland. Zamisli da se nastanim tamo, pa se primim i reprodukujem. Otis'o bi NZ u PM.
    Nego boBANe, s cim raspolazu tamo akvaristi od kozica, sta se mozi naci po hobistickim akvarijumima ?
  9. boban Osnivača sajta

Samo morske kozice :)
    Pojedini akvaristi uhvate ove domace iz potoka pa se zamajavaju sa njima mada je to van legalnih tokova.

Podeli Ovu Stranicu