Vec nekoliko dana javlja mi se jedan problem u temi "Ljubav na prvi pogled i malci ili mrest ancistrusa by Mirka" . Kad pokusam, na bilo koji nacin, da otvorim drugu stranu teme pojavi mi se samo slika, i to ona na kojoj su tri mala ancija u uglu akvarijuma. I to je sve sto vidim od druge strane. Koliko znam drugi clanovi vide tu stranicu bez problema i onakvom kakva je ustavri. Moze li se nesto uciniti po tom problemu?
Ipak sam uspela dadodjem i do druge strane ali na ovaj nacin: klikom na "view first unread" . Tada se pokaze druga strana onakva kakva je ustvari. I dalje pokusaj otvaranja klikom na broj strane pokazuje gore pomenutu sliku.
Kod mene je sve ok a da bi video sta izaziva takav problem ja bi morao da ga simuliram. Bez toga je nemoguce da se bilo sta resi. Znaci ti treba da kazes tacnu proceduru sta radis pa onda da se vidi sta i kako. Druga opcija je da mi posaljes password pa da ja udjem pod tvojim nalogom i vidim sta se desava. Eto ovako ne mogu ama bas nista da kazem jer je sve ok.
Evo posle ulaska sa tvojim imenom i passwordom opet je sve ok. Jednostavno nemam ideju sta se to kod tebe desava. Ispracni IE ili Firefox internet fajlove pa onda probaj ponovo. I naravno promeni password
Ma praznila fajlove i pre nego sto sam postavila ovu temu, ali nista. Jednostavno slika je stalno tu, strane u pravoj formi nema, osim na onu foru koju sam navela. Na kraju, i nema veze, sta je tu je. Za sad nekako funkcionise ...