Pa kakvo je ovo zatisje moji morski akvaristi. Nigdje nikoga. Pa nije da smo valjda sve naucili i da nam sve tako dobro ide. Pa daj da bar nekada ispricamo bar dobar vic.
Aj da pitam...da li si ciklirala tih 20 litara ?pa nista imala sam jednog borca koji je uginuo i onda sam kupila japanku pre desetak dana i koja se razbolela vec,dobila je one bele tackije po repu ih ima trenutno al koliko sam citala to ce se prosiriti ako je ich,isla sam u radnju neku dakupim lek i tamo su mi rekli da je ona maltene gotova i da je pustim bolje nego da kupujem lek koji je skuplji od same ribice i da probam sa slanom vodom..pritom se nabila uz pumpu i ne mrda odatle...ne znam sta je al joj dobro nije sigurno jer je bila bas zivahna kad sam je kupila :/ i da pritom je drzim u 20 l tako da joj sigurno nije malo za nju samu trenutno![]()
Eto onda sve jasnonisam jer mi onaj pametni prodavac nije rekao da treba a ja se ne razumem i radila sam samo sta mi je reko...i posle par dana sam iscitala sve na netu pa sam videla da sam taj deo propustila :/