Pozdrav svima... evo mene ponovo sa nekoliko novih pitanja  ... inace ovaj moj prvi akvarijum napreduje odlicno... zadovoljan sam....biljke rastu jako lepo , odustao sam od ubacivanja nekih vecih ribica , ubacio sam samo jos po par komada od postojecih vrsta koje su u akvarijumu... jos se nisam resio puzeva , to cu morati pod hitno da uradim , vec ih ima toliko da su neke biljke poprilicno ostecene....
 ... inace ovaj moj prvi akvarijum napreduje odlicno... zadovoljan sam....biljke rastu jako lepo , odustao sam od ubacivanja nekih vecih ribica , ubacio sam samo jos po par komada od postojecih vrsta koje su u akvarijumu... jos se nisam resio puzeva , to cu morati pod hitno da uradim , vec ih ima toliko da su neke biljke poprilicno ostecene....
Moja pitanja nisu vezana za taj akvarijum , planiram da nabavim jos jedan novi i naravno veci.... planirane dimenzije su 105x50x50 , znaci oko 250-260l... sto se tice opreme tu mi je sve jasno... E sad sto se tice ribica , jako mi se svidjaju akvarijumi sa samo nekoliko vrsta ribica ali da ih bude puno, i vec sam zamislio.... zelim Skalare , i razbore... puno razbora jer mi se jako svidjaju kako izgledaju u velikom jatu , ali bih zeleo i jos trecu vrstu , koja isto zivi u velikom jatu , samo ne znam koju vrstu ...dakle moje pitanje je koju bi vrstu mogao jos da ukombinujem sa ove moje dve , i koliko bi ribica mogao da stavim u tih 250 litara , mislim na skalare razbore i jos tu neku trecu vrstu
 ...dakle moje pitanje je koju bi vrstu mogao jos da ukombinujem sa ove moje dve , i koliko bi ribica mogao da stavim u tih 250 litara , mislim na skalare razbore i jos tu neku trecu vrstu  ... meni se naprimer svidja trichogaster... ali bih zeleo da cujem predloge nekih iskusnijih akvarista... unapred hvala
 ... meni se naprimer svidja trichogaster... ali bih zeleo da cujem predloge nekih iskusnijih akvarista... unapred hvala 

Moja pitanja nisu vezana za taj akvarijum , planiram da nabavim jos jedan novi i naravno veci.... planirane dimenzije su 105x50x50 , znaci oko 250-260l... sto se tice opreme tu mi je sve jasno... E sad sto se tice ribica , jako mi se svidjaju akvarijumi sa samo nekoliko vrsta ribica ali da ih bude puno, i vec sam zamislio.... zelim Skalare , i razbore... puno razbora jer mi se jako svidjaju kako izgledaju u velikom jatu , ali bih zeleo i jos trecu vrstu , koja isto zivi u velikom jatu , samo ne znam koju vrstu